Uitloopgarantie Voorwaarden Marathonschema.nl (123-Marathonschema’s)

Bleskensgraaf, 1 november 2019 

1. Het marathonevenement is niet afgelast.

2. Je voldoet aan de 123-Marathonschema-startvoorwaarden en hebt de antwoorden op de 123-Marathonschemavragen naar waarheid ingevuld.

3. Je kan jouw hardlooptijden op de uitgevraagde afstanden m.b.v. wedstrijduitslagen en/of m.b.v. andere data op Strava, Garminconnect, Runkeeper of een andere trainingsregistratiesite op jouw naam tonen.

4. Je hebt gekozen voor het 123-Marathonschema met het aanbevolen marathonfinishtijd-advies.

5. Je hebt 85% van alle in het 123-Marathonschema geadviseerde hardlooptrainingen stipt opgevolgd en kan deze m.b.v. data op Strava, Garminconnect, Runkeeper of een andere trainingsregistratiesite op jouw naam tonen.

7. Je hebt tijdens jouw marathon niet harder gelopen dan het geadviseerde marathontempo.

8. Je bent gestart op jouw marathon, maar je bent niet gefinisht of je finishtijd op jouw marathon is 15 of meer minuten langzamer dan jouw voorspelde Marathonfinishtijd.

9. Jouw marathon-GPSdata zijn toonbaar d.m.v. een afbeelding, een databestand of op een trainingsregistratiewebsite zoals Strava, Garminconnect of Runkeeper.

10. Je had voor aanvang en tijdens jouw marathon geen blessure.

11. Je was voor aanvang en tijdens jouw marathon niet ziek.

12. De weersomstandigheden tijdens jouw marathon voldeden aan onderstaande omschrijving:
– De temperatuur was niet lager dan 3 graden Celsius.
– De temperatuur was niet hoger dan 22 graden Celsius.
– De luchtvochtigheid was niet hoger dan 90%.
– De windkracht was niet harder dan 5 Beaufort.
– Er was geen sprake van hagel, sneeuw en/of zware regenbuien

Om gebruik te maken van de Uitloopgarantie dien je uiterlijk binnen 14 dagen na deelname aan het Marathonevenement waarvoor het 123-Marathonschema bedoeld was een e-mail te sturen aan contact@marathonschema.nl. In deze e-mail geef je aan, gebruik te willen maken van de Uitloopgarantie. De uitloopgarantie vervalt 14 dagen na de datum van de door jou gelopen marathon waarvoor het 123-Marathonschema bedoeld was. Aanvragen na deze periode worden niet in behandeling genomen.